Mer information om vårt sortiment av engångs servering

När du vill spara tid och pengar på att slippa diska är engångsartiklar ett utmärkt val. Hos oss hittar du bland annat alla typer av engångsglas som kan användas både på jobbet, i hemmet eller vid andra tillfällen. I vårt sortiment hittar du exempelvis vinglas, dricksglas, champagneglas och andra typer av glas som kan användas både utom- och inomhus. De flesta av våra engångsglas är tillverkade av polystyrenplast som efter användning kan återvinnas.

En annan praktisk engångsartikel är tallrikar. Vi erbjuder ett brett sortiment av både flat- och djuptallrikar, tillverkade i olika material som exempelvis polystyrenplast, cellulosa och papp som efter användning kan återvinnas.

För att kunna äta maten på tallriken krävs bestick. Hos oss hittar du alla typer av bestick som gafflar, knivar och skedar i många olika material som även dessa kan återvinnas efter användning.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av engångsartiklar som exempelvis bägare som lämpar sig utmärkt för soppor och andra typer av livsmedel. I vårt sortiment hittar du även engångskoppar som lämpar sig utmärkt för kaffe, te och andra drycker.

Engångs servering

Engångsartiklar är praktiska artiklar som lämpar sig utmärkt för många olika ändamål. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och prisvärda engångsartiklar för alla typer av tillfällen. I vårt sortiment hittar du bland annat glas, bestick, tallrikar och andra engångsartiklar som exempelvis bägare och koppar.