Mer information om vårt sortiment av disk- och torkmedel

Om ert kök är utrustat med en diskmaskin behövs den kompletteras med ett diskmedel. Hos oss hittar du effektiva maskindiskmedel i både flytande- och tablettform som enkelt rengör er disk och tar bort de allra värsta fläckarna. Något annat som också kan vara nödvändigt är skölja och rengöra din diskmaskins filter. Till detta kan du med fördel använda dig utav filtersalt.

Ifall ert kök inte är utrustat med en diskmaskin och ni är tvungna att handdiska, kan ni med fördel använda er utav ett diskmedel. Vi erbjuder praktiska och effektiva diskmedel som är utrustade med smarta öppningar för att göra dosering enkel. Hos oss hittar du även diskmedel som är skonsam mot huden och har löddrande egenskaper som gör att produkten räcker längre.

Utöver detta erbjuder vi även andra medel som exempelvis torkmedel och blötläggningsmedel. Torkmedel används främst för att motverka kalk och rostbildning, samt ge godset en blank och fläckfri yta. Blötläggningsmedel används främst för att återställa lystern hos rostfritt gods och är dessutom effektivt mot fastbränd smuts.

Disk- och Torkmedel

En viktig faktor för en trevlig och fungerande arbetsplats är att gemensamma utrymmen som kök och matrum är rena och fria från disk. Vi erbjuder ett stort utbud av effektiva disk- och torkmedel som ser till att ert kök och matrum alltid är rent och fritt från disk. I vårt sortiment hittar du bland annat maskindiskmedel, filtersalt, diskmedel och andra medel som exempelvis torkmedel och blötläggningsmedel.