Mer information om vårt sortiment av dammsugare

Har du behov av att rengöra torra golv i exempelvis hotell, restauranger, institutioner och liknande, kan du med fördel använda dig utav en torrdammsugare. Vi erbjuder användarvänliga och effektiva torrdammsugare med låg ljudnivå som säkrar en god och hygienisk arbetsmiljö.

Om du däremot har behov av att rengöra grövre smuts kan du använda dig utav en grovdammsugare. Hos oss hittar du kraftfulla och smidiga grovdammsugare som kan rengöra våt och torr smuts både utom- och inomhus.

Utöver detta erbjuder vi även upprättstående golvskurmaskiner som lämpar sig utmärkt för användning i restauranger, kök och små butiker där en konventionell rengöringsmaskiner är för stora och ohanterliga. De praktiska golvskurmaskinerna kan enkelt manövrars under låga möbler och glider smidigt över olika typer av golvytor.

Dammsugare

En av de viktigaste faktorerna för en trevlig och fungerande arbetsplats är bra hygien. Hos oss hittar du praktiska dammsugare från kända varumärken som exempelvis Nilfisk och Bosch som effektivt rengör dina golv och klarar alla typer av utmaningar. I vårt sortiment hittar du bland annat torrdammsugare, grovdammsugare, golvskurmaskiner och tillbehör som exempelvis dammsugarpåsar och munstycken.