Mer information om vårt sortiment av avfallskorgar

För att hålla gemensamma utrymmen som matrum och liknande rena och hygieniska, kan du med fördel använda dig utav en papperskorg. Vi erbjuder ett brett utbud av papperskorgar som rymmer upp till 60 liter. De flesta av våra papperskorgar är utrustade med praktiska svänglock som stängs automatiskt, samt döljer avfall och lukt på ett effektivt sätt. De flesta av våra korgar är dessutom lätta att rengöra från smuts och enkla att tömma.

I vårt sortiment hittar du även hygienbehållare som är lämplig att använda på damtoaletter, unisexbadrum, på toaletter för funktionshindrade, samt vid skötbordsstationer. Behållaren förebygger en bakterie- och sjukdomsfri miljö då den inte har några springor eller liknande där bakterier lätt gror.

Avfallskorgar

En av de viktigaste faktorerna för en trevlig och fungerande arbetsmiljö är bra hygien. Hos oss hittar du praktiska och effektiva avfallskorgar som hjälper till att hålla arbetsplatsen ren och hygienisk. I vårt sortiment hittar du en mängd olika avfallskorgar i olika färger, storlekar och utföranden som passar utmärkt oavsett inredningsstil.