Mer information om vårt sortiment av kök & städ

För att presentera era lokaler på ett professionellt sätt för besökare och skapa en trevlig arbetsplats för dig och dina kollegor, krävs rena och fräscha lokaler. Under kategorin rengöring har vi därför samlat alla typer av rengöringsmedel som behövs för att hålla samtliga utrymmen i era lokaler rena. I vårt sortiment hittar du bland annat såpa, golvrengöring, fönsterputs och andra typer av rengöringsmedel som exempelvis sanitetsrengöring och allrengöring.

Något annat som är viktigt i ert kök och lunchrum är att de är utrustade med glas, porslin och bestick som gör lunchen till en trevlig upplevelse för dig och dina medarbetare. Hos oss hittar du allt nödvändigt glas, porslin och bestick som behövs införskaffas på alla typer av arbetsplatser. Något annat som är viktigt på er arbetsplats är att ta hand om matrester och annat avfall så att inte otrevliga dofter uppstår. För att motverka detta kan ni med fördel använda er utav avfallskorgar inomhus, samt behållare för källsortering utomhus. Om otrevliga dofter mot förmodan skulle uppstå kan ni enkelt ta hjälp utav en luktförbättrare.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av produkter som exempelvis hygienisk desinfektion, vilket är ett effektiv bakterie och virushämmande medel som kan användas av personalen efter toalettbesök eller löpande under dagen.

Kök & Städ

En viktig faktor för en trevlig arbetsplats är att lokalerna och de gemensamma utrymmena är rena, fräscha och utrustade med desinfektion till personalen. Vi erbjuder därför ett brett sortiment innehållande allt du kan tänkas behöva inom kök och städ. I vårt sortiment hittar du bland annat rengöring, glas, porslin och bestick, avfallskorgar och andra produkter som exempelvis desinfektion och luktförbättrare.